Beschrijving

Op een schitterende locatie aan de voet van de Sallandse Heuvelrug vindt u Bergalowpark de Luttenberg. Omringd door weidse velden, geurende bossen, oude boerderijen en kabbelende beekjes voelt u zich al snel thuis. De gemoedelijkheid en gastvrijheid van de streek vindt u terug op het park.

Er zijn in totaal 99 koopkavels waarvan de eerste fase van 34 kavels inmiddels is verkocht.
De tweede fase beslaat 65 kavels van ca. 300 tot 580 m². Alle kavels beschikken over nieuwe nutsvoorzieningen.

Indeling

De basisindeling is: woonkamer met open keuken; toilet, 2 slaapkamers, 1 badkamers met o.a. douche en wastafel. In overleg met de chaletbouwer Arcabo zijn er vele mogelijkheden voor een indeling op maat.

Tuin

Rondom de bergalow is een privétuin met een terras.
Een optie is een overdekt terras met terrasverwarming

Bijzonderheden

In de omgeving van Vakantiepark  de Luttenberg is genoeg te beleven. In de directe omgeving van het park kunt u pretparken, musea en dierentuinen bezoeken. Wat dacht u van een dagje uit met uw kinderen of kleinkinderen naar Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen? Of een kijkje nemen in het speelgoedmuseum in Deventer of het Anton Pieckmuseum in Hattem? Voor de dieren- en natuurliefhebbers is het natuurdiorama op de Holterberg, de Apenheul en het Noorderdierenpark Emmen een bezoek waard.

U kunt uw Bergalow uiteraard gebruiken om zelf 365 dagen per jaar te recreëren, of om uw vrienden, kinderen en familie te laten genieten. Permanente bewoning is niet toegestaan.
U kunt er echter ook voor kiezen uw Bergalow te verhuren. Vakantiepark  de Luttenberg heeft veel ervaring met de verhuur van deze Bergalows en neemt u hierbij graag alle zorgen uit handen. De aanschaf van een Bergalow met het oogmerk om deze te gaan verhuren. Een netto rendement van 6% is mogelijk!

Er zijn diverse voorzieningen op het park aanwezig. 
Beheersvergoeding: € 588,89, incl. overdekt zwembad

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. L.J.W. Pelgröm, tel. (0570) 561952 of info@leopelgromvastgoed.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. L.J.W. Pelgröm, tel. (0570) 561952 of info@leopelgromvastgoed.nl
Vergoeding park: Afvoer huisvuil, CAI, aansluiting riool via het park: € 259,09

Meer documentatie is op aanvraag beschikbaar.

Kenmerken