Omschrijving

WILT U HEERLIJK VRIJ WONEN AAN DE RAND VAN TERWOLDE MET VRIJ UITZICHT OVER DE WEILANDEN, KOM DAN EEN KIJKJE NEMEN!

Aan de rand van het dorp gelegen, keurig onderhouden hoekwoning (1994) met garage en schitterend vrij uitzicht over de weilanden vanuit de achtertuin die gelegen is op het noordwesten waardoor u tot het eind van de dag kunt genieten van het heerlijke uitzicht.

Terwolde, met diverse winkels, openbaar vervoer, basisschool en overige voorzieningen, is gelegen op de Veluwe aan de westoever van de IJssel, in de IJsselvallei met zijn prachtige uiterwaarden en heeft een uitstekende ligging t.o.v. de snelwegen A1 en A50 en de steden Deventer, Apeldoorn en Zwolle.

Indeling

entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, moderne L-vormige woonkamer met laminaat vloer, ruime trapkast en open woonkeuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken komt u in de tuin met het heerlijke terras en toegang naar de garage.

Eerste verdieping

overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping

open zolderruimte met opstelling C.V.-ketel (2007), wasmachine-aansluiting, mechanische ventilatie box en mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te realiseren, deze is al gedeeltelijk voorbereid.

Tuin

De heerlijk achtertuin met vrij uitzicht over de weilanden is gelegen op het noordwesten.

Bijzonderheden

- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas 
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- Ligging nabij de dorpskern waar basisonderwijs, sportvereniging en een supermarkt aanwezig is. Op korte afstand van de steden Deventer, Apeldoorn en de snelwegen A1/A50 
- Gebruiksoppervlakte 109 m², inhoud 382m³ en perceeloppervlakte 200 m² 
- Er wordt op dit moment door de huidige eigenaar een aangrenzend perceel in de achtertuin gehuurd van de gemeente ter grootte van 32 m2 waardoor de tuin ca. 3,50 meter dieper is.

Kenmerken