Omschrijving

VERRASSEND RUIME STARTERSWONING GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK IN TWELLO

Goede onderhouden en volledig geïsoleerde tussenwoning gelegen in een leuke en kindvriendelijke buurt in Twello met alle voorzieningen en scholen in de directe omgeving.
Op de begane grond is er een ruime lichte doorzon woonkamer en een moderne keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (2017).
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met losstaande kasten, twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van kunststof kozijnen met draaikiep ramen met ingebouwde horren, een een badkamer voorzien van een douche, wastafel en aansluiting wasmachine. Tevens is er een voorbereiding aangelegd voor een 2e toilet.
Met een vaste trap bereik je de tweede verdieping met een overloop et opstelling cv ketel (2013) en mechanische ventilatie unit en een vierde ruime slaapkamer.

De zonnige tuin is gelegen op het oosten. Achter de woningen is een speelveldje gelegen en kunnen de kinderen veilig buiten spelen. 
De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse winkels, basisscholen, snelweg A1 en de A50.

Indeling

Hal, entree, meterkast vv. 4 groepen, voorraadkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fontein, heerlijk lichte woonkamer en half open keuken vv. een modern keukenblok in hoekopstelling voorzien van een koelkast, 4 pits gas kooktoestel, combi oven en afzuigkap, toegang tot de tuin met schuur, die tevens via een achterom bereikbaar zijn.

Eerste verdieping

Overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van kunststof kozijnen met ingebouwde horren, trapopgang naar de 2e verdieping en een badkamer met douche, wastafel, aansluiting voor een wasmachine en voorbereiding voor een 2e toilet.

Tweede verdieping

Overloop met berging achter de knieschotten, opstelling van de cv ketel en mechanische ventilatie unit, mogelijkheid voor aansluiting wasmachine en een vierde slaapkamer met berging achter de knieschotten.

Tuin

De heerlijk diepe tuin is gelegen op het oosten waardoor u al vroeg kunt genieten van uw tuin.

Bijzonderheden

In 2011/2012 is er een niet schuurtje geplaatst.
In 2013 is de cv ketel vernieuwd.
In 2014 zijn aan de achterzijde van de woning kunststof  rabatdelen en kunststof kozijnen met ingebouwde horren op de eerste verdieping geplaatst.
In 2017 is de keuken geheel vervangen door een moderne keuken in hoekopstelling.
In 2018 zijn er nieuwe schuttingen aan de achterzijde en op de erfgrens met nummer 2 geplaatst.
Inhoud 313 m3.
Woonoppervlak 93 m2.
Perceel 159 m2.

Kenmerken