Huis aankopen

U neemt de beslissing ! De VBO-makelaar is erbij betrokken.

Begeleiding op maat

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract of plaatsing op internet: de VBO-makelaar denkt als aankoop- of verkoopmakelaar met u mee.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij deeldiensten. U krijgt wat u vraagt en u betaalt alleen voor wat u krijgt. Uw woonwensen, omstandigheden en mogelijkheden verwerken wij zo in begeleiding op maat.

Een huis kopen

Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning of de onderhandelingen met de verkoper: Wij staan u als aankoopmakelaar met raad en daad bij. Bij het kopen van een huis maakt u financiële afspraken voor langere tijd. Voor we starten met onze zoektocht overleggen we dus eerst wat financieel mogelijk is.

Wij beschikt over een uitgebreid netwerk waardoor u snel over het meest actuele woningaanbod beschikt. Regels en wetgeving wijzigen continu: erfpacht, regels voor aanbouw? Uw betrokken VBO-makelaar informeert u.